Торт-пляцок “П’яний кокос”.

Пропонужмо вашій увазі смачний пляцок під назвою “П’яний кокос”, смакота якої ви ще не пробували!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

ІНГРЕДІЄНТИ на форму з розмірами 22×27см,:

Тісто:

250 г маргарину для випічки
2,5 склянки пшеничного борошна
1/2 склянки цукру
1 чайна ложка порошку для випічки
4 яєчні жовтки

Крем:

250 г  масла
1 склянка звареної на молоці манки
1 склянка кокосової стружки
1 склянка цукру (можна менше на ваш смак)
1 склянка густого яєчного лікеру

ДОДАТКОВО: 300 г джему з чорної смородини,  кокосова стружка, щоб посипати пляцокПриготуванняЗ усіх складових для коржів замісіть тісто, розділіть на 2 частини і залиште на всю ніч у холодильнику.

Тісто розкатати за розміром форми, наколоти вилкою, змастити джемом і випікати на папері близько 15 хвилин при 180 градусах С (з конвекцією). У вас має вийти 2 коржі.

Усі складники для крему ретельно збити міксером.

Перекласти коржі та залишити в холодильнику для просоченння. Прикрасити стружкою.

Смачного!