Торт-суфле “Персик” без випічки: оригінально, смачно, корисно і дуже легко готується!

Цей торт люблять дорослі і діти, влітку він особливо актуальний, оскільки не вимагає випічки. Якщо стояти в спеку біля плити немає бажання, а приготувати щось смачненьке до чаю і кави необхідно, цей варіант підійде.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Готується красивий і смачний десерт просто, головне, купити якісні жирні вершки. Персики будуть доречні як свіжі, так і консервовані. Як заміну персикам підійдуть нектарини, ананаси або інші фрукти.

Необхідні продукти:

  • печиво галетного типу – 120 гр;
  • вершкове масло – 85 гр;
  • вершки – 1 стакан;
  • сметана високої жирності (або аналогічний йогурт) – 250 мл;
  • цукрова пудра – 30 гр;
  • згущене молоко – 65 гр;
  • желатин листами або будь-який інший – 12 гр;
  • персики – 550-650 гр;
  • вершки для декору – 150 мл;
  • пудра для декору – 30 гр.

Покроковий процес приготування:

Створюємо крихту з печива блендером або іншим зручним для вас методом.

Топимо масло, додаємо до печива, вимішуємо.

Розкладаємо масу в формі, попередньо застеляємо пергаментним листом.

Для ущільнення використовуємо стакан, ставимо в холодильник.

Знімаємо шкірку з персиків або нектаринів, формуємо шматочками. Більше половини персиків опрацьовуємо в блендері.

У желатин додаємо воду, залишаємо, поки не набубнявіє.

Вершки збиваємо, вони повинні стати пишними, додаємо пудру, сметану і збиваємо ще раз. Суміш повинна стати однорідною. З’єднуємо з желатином.

Додаємо подрібнені персики, вимішуємо і кладемо поверх основи з печива, розрівнюємо.

Накриваємо поліетиленом, прибираємо в холод до застигання.

Вершки і пудру збиваємо, суміш повинна стати густою, кладемо в пакет, видавлюємо декор на торт, розкладаємо шматочки персиків. Смачного!

Не вдається скопіювати.