Торт-суфле “Персик” без випічки: оригінально, смачно, корисно і дуже легко готується!
Цей торт люблять дорослі і діти, влітку він особливо актуальний, оскільки не вимагає випічки. Якщо стояти в спеку біля плити немає бажання, а приготувати щось смачненьке до чаю і кави необхідно, цей варіант підійде.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Готується красивий і смачний десерт просто, головне, купити якісні жирні вершки. Персики будуть доречні як свіжі, так і консервовані. Як заміну персикам підійдуть нектарини, ананаси або інші фрукти.
Необхідні продукти:
- печиво галетного типу – 120 гр;
- вершкове масло – 85 гр;
- вершки – 1 стакан;
- сметана високої жирності (або аналогічний йогурт) – 250 мл;
- цукрова пудра – 30 гр;
- згущене молоко – 65 гр;
- желатин листами або будь-який інший – 12 гр;
- персики – 550-650 гр;
- вершки для декору – 150 мл;
- пудра для декору – 30 гр.
Покроковий процес приготування:
Створюємо крихту з печива блендером або іншим зручним для вас методом.
Топимо масло, додаємо до печива, вимішуємо.
Розкладаємо масу в формі, попередньо застеляємо пергаментним листом.
Для ущільнення використовуємо стакан, ставимо в холодильник.
Знімаємо шкірку з персиків або нектаринів, формуємо шматочками. Більше половини персиків опрацьовуємо в блендері.
У желатин додаємо воду, залишаємо, поки не набубнявіє.
Вершки збиваємо, вони повинні стати пишними, додаємо пудру, сметану і збиваємо ще раз. Суміш повинна стати однорідною. З’єднуємо з желатином.
Додаємо подрібнені персики, вимішуємо і кладемо поверх основи з печива, розрівнюємо.
Накриваємо поліетиленом, прибираємо в холод до застигання.
Вершки і пудру збиваємо, суміш повинна стати густою, кладемо в пакет, видавлюємо декор на торт, розкладаємо шматочки персиків. Смачного!