Трубочки з кремом: смачно і не складно

Трубочки з кремом – це дуже смачно і просто. Пісочні трубочки з класичним заварним кремом в нашій родині один з найулюбленіших десертів, який я роблю і просто так, і на святковий стіл.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сметана, 130 г;
  • борошно, 270 г;
  • масло вершкове, 125 г;
  • сіль – дрібка.

Для приготування крему необхідно:

  • жовтки, 3 шт;
  • молоко, 250 мл;
  • цукор, 100 г;
  • крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л;
  • масло вершкове розм’якшене, 100 г;
  • ванілін за смаком.

Як приготувати трубочки з кремом

Змішуємо всі продукти, крім вершкового масла до однорідності і ставимо каструлю на невеликий вогонь.

Варимо крем, постійно перемішуючи, до густоти, охолоджуємо.

Вершкове масло розм’якшене збиваємо до пишності і частинами додаємо крем, збиваємо до однорідності.

Для тіста просіюємо борошно і додаємо в неї шматочки вершкового масла і сіль.

Перетираємо масу руками в крихту. Додаємо сметану і вимішуємо тісто.

Стіл посипаємо борошном і розкачуємо пласт тіста товщиною 2 мм.

Ріжемо пласт на тонкі смужки.

Кожну смужку накручуємо трубочкою на металеві трубочки і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.

Випікаємо трубочки при 200 градусах до легкої золотистої скоринки.

Виймаємо металеві трубочки з печива і залишаємо його остигати.

Крем перекладаємо в кондитерський мішок і витискаємо в кожну трубочку.

Трубочки з кремом: смачно і не складно

За бажанням трубочки можна ще посипати цукровою пудрою.

Якщо ви любите легкі цитрусові аромати, тоді в крем можна додати цедру лимона. Можна і самі трубочки зробити з цедрою лимона, додавши її в тісто.

Не вдається скопіювати.