Турецький кулінарний шедевр
Салатик родом з Туреччини, дуже смачний і простий в приготуванні.
Для приготування смачного салату, який ідеально підходить до м’яса, нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- половина качана червоної капусти;
- дві моркви;
- половина пучка кропу;
- дві столові ложки оливкової олії;
- трохи меду;
- сіль;
- приправи.
Приготування
1. Насамперед ми шаткуємо червону капусту. Потім тремо на тертці моркву. Бажано використовувати крупну тертку.
2. Беремо половину пучка кропу. Промиваємо його. Нарізаємо дрібно на дошці.
3. Беремо велику ємність. Висипаємо туди всі овочі і ретельно все перемішуємо.
4. Додаємо в салат дві столові ложки оливкової олії і пару крапель лимонного соку для додання кислуватого смаку.
5. Приправляємо за смаком салат медом, сіллю і чорним перцем. За бажанням можна додати вашу улюблену приправу, яка буде поєднуватися з салатом.
6. Подаємо салат з шашликом або будь-яким іншим м’ясом. Можна навіть їсти його просто так з хлібом. Виходить дуже смачно і корисно, а найголовніше швидко.
Обов’язково приготуйте таку смакоту на свята.