Тут лише три інгредієнти. Виходить дуже апетитно смачно та ситно. Готуй хоч кожен день

Тут лише три інгредієнти. Дуже апетитна виходить курочка! Люблю не лише м’ясо, а й соус, у якому воно готувалося. Ідея для вечері чи обіду: із 3-х інгредієнтів у сковороді на кожен день. Рецепт, який неможливо зіпсувати.

Інгредієнти

  • Стегенця – 1 кг
  • Морква – 2шт (300г)
  • Цибуля – 2шт (200г)
  • Рослинна олія – 4ст.л.
  • Сіль – 1ч.л
  • Цукор – 1ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Лавровий лист – за бажанням
  • Вода – 600 мл

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Морква середніх 2 штуки, за вагою 300 г поріжемо соломкою. Цибулю 200 г поріжемо кубиками. Беремо сотейник, на дно наливаємо олію, приблизно 4ст.л. кладемо цибулю, відразу моркву і додаємо сіль 1ч. та 1ч.л. цукру. Все перемішуємо та обсмажуємо під кришкою на сильному вогні.

До речі, завдяки додаванню цукру, готове блюдо в процесі тушкування, набуде карамельного відтінку. Тепер кладемо стегенця 1 кг, у нас сьогодні стегна, обсмажуємо їх із двох сторін по 1,5 хвилини. Потрібно, щоб вони схопилися, то в них вся соковитість залишиться всередині.

Тепер заливаємо водою 600 мл. Закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 1,5 години.

За цей час рідина випарується і утворюється смачний соус. Сама курочка просто неймовірна на смак. Подаємо з будь-яким гарніром, у нас сьогодні макарони.

Ми їх просто відварили у підсоленій воді та додали щедрий шматочок вершкового масла. До речі, цей рецепт можна щоразу доповнювати, наприклад, додати гриби в кінці гасіння, або сметану.