У мене про запас завжди є пачка печива: покажу, яку смакоту за 5 хвилин з ним готую

Старий, класичний рецепт шоколадної «ковбаски» з печива. Нічого складного, всі продукти з доступною ціною. Якщо так склалося, що вони у вас зараз є, тоді приготуйте.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво, 300 г;
  • масло вершкове, 80 г;
  • какао, 2 ст.л;
  • молоко, чай, какао, 150 мл;
  • згущене молоко або шоколад, 180 г;
  • горіхи, насіння, шматочки сухофруктів за смаком.

Процес приготування

Печінка ламаємо на невеликі шматочки або подрібнюємо будь-яким зручним способом в зовсім дрібну крихту. Якщо любите шматочками десерт, тоді просто ламаємо на шматочки, а для однорідної маси – робимо крихту.

Змішуємо печиво з какао – беріть саме жирне, тоді десерт виходить зовсім шоколадним.

Додаємо розтоплене вершкове масло і всі інші інгредієнти.

У мене про запас завжди є пачка печива: покажу, яку смакоту за 5 хвилин з ним готую

Перемішуємо рукою до однорідності і викладаємо маси у вигляді ковбаски на пергамент.

Виправляємо всі боки, формуємо необхідну довжину і висоту рулету, обертаємо папером і відправляємо в холодильник, поки не застигне.

У мене про запас завжди є пачка печива: покажу, яку смакоту за 5 хвилин з ним готую

Папір прибираємо і ріжемо порційними шматочками.

У мене про запас завжди є пачка печива: покажу, яку смакоту за 5 хвилин з ним готую

За смаком можна обваляти ковбаску в кокосовій стружці, сухій крихті шоколадного печива, цукровій пудрі. Багато хто в масу додають шматочки мармеладу, цукати та інші смачні добавки, в тому числі, шматочки шоколаду.

Не вдається скопіювати.