У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

У моїй родині всі дуже люблять різну випічку з сиру і я завжди стежу за тим, що в холодильнику був цей продукт. Хочу запропонувати вам простий і легкий рецепт сирного печива, яке завжди ідеально виходить.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 250 г;
  • масло вершкове, 180 г4
  • сіль дрібка;
  • сода, половина ч.л;
  • борошно, 250 г;
  • цукор, близько 150 г на ваш смак.

Процес приготування

Найкраще брати сухий сир, якщо у вас дуже вологий, дайте йому стекти і добре відіжміть. Можна попередньо заморозити, потім розморозити і віджати в марлі від сироватки.

Змішуємо сир з маслом, сіллю і содою, вимішуємо до однорідності.

Просіваємо борошно і частинами всипаємо в масу, вимішуємо м’яке тісто.

Порада: частинами борошно слід всипати для того, щоб не пересипати і не забити тісто, інакше воно опаде при випічці.

Укладаємо тісто в пакет і поміщаємо його в холодильник на 30 – 40 хвилин.

Ділимо тісто на 3 частини і кожну розкачуємо в коло, з товщиною до 3 мм.

Обсипаємо тісто цукром, ріжемо на трикутники-сегменти.

Кожен трикутник звертаємо рулетиком і викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Можна ще зверху обсипати цукром або просто вмочити однією стороною в цукор.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

Випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці – печиво повинно бути рум’яним.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

Якщо є бажання, всередину можна покладіть не вашу поточну начинку – макову або горіхову, із сухофруктів.

У мене в холодильнику завжди є сир. Показую яку смакоту до чаю, я з нього готую

Не вдається скопіювати.