Ух, як це смачно! М’ясо під капустяною шубкою, не рецепт, а знахідка, склали та забули
Ух, як це смачно! Лінива вечеря із серії рецептів “Господиня відпочиває”: М’ясо під капустяною шубкою, не рецепт, а знахідка, склали та забули. Така страва урізноманітнить ваше меню, воно незвичайне, але дуже смачне. М’ясо виходить ніжне та соковите, а капуста просто смакота.
Інгредієнти:
- Капуста – 500гр.
- М’ясо яловичина – 400гр.
- Морква – 1шт.
- Цибулина – 1шт.
- Сіль – 1/2ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Рослинна олія – 4ст.л.
- Сир – 150гр.
- Сметана – 4-5ст.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
М’ясо філе наріжемо кубиком як на гуляш. Цибулину наріжемо чверть кільцями, капусту нашаткуємо соломкою, моркву натрімо на крупній тертці.
Капуста кладемо в миску, додаємо половину ч. л. солі, трохи чорного перцю, лавровий лист, 4ст. рослинної олії та перемішуємо.
Деко підходяще змащуємо вершковим маслом, на дно кладемо м’ясо, м’ясо підсолюємо, додаємо чорний перець і перемішуємо. 2 шаром кладемо цибулю, 3 шаром кладемо моркву, 4 шаром кладемо капусту.
Сир 150гр натріть на великій тертці і посипаємо капусту. Зверху капусту змащуємо добре сметаною, сметану можна замінити на майонез.
Ставимо в розігріту духовку і готуємо за 190 градусів 60-70 хвилин.