Універсальний крем до будь-яких тістечок та тортиків
Такий крем готується з простих продуктів і готується дуєже просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Нам знадобиться:
- 200 гр м’якого вершкового масла 82.5%
- 150 мл молока
- 150 гр цукру
- 1 яйце
- 10 гр ванільного цукру
Покроковий рецепт приготування:
У сотейнику змішати молоко, цукор, ванільний цукор та яйце. Поставити на вогонь і при постійному помішуванні сироп довести до кипіння. Після цього проварити ще 1 хвилину і зняти з вогню.
Сироп виходить не густий.
Готовий сироп остудити у каструлі із холодною водою.
Окремо добре збити м’яке масло. Збивати його необхідно на високій швидкості міксера близько 5 хвилин до побіління та збільшення в об’ємі.
Обов’язково добре збийте масло! Це надзвичайно важливий етап!
Коли сироп остигнув порціями його ввести у збите масло, щоразу ретельно збиваючи міксером.
Масло та молочний сироп повинні бути однакової температури!
Після того, як весь сироп введений крем ще трохи збити міксером.
Ось і все, наш крем готовий.