Узбек порадив замаринувати м’ясо по його рецепту. Тепер роблю тільки так

М’ясо будемо готувати за рецептом, який мені порадив узбек, у якого я брав спеції для шашлику. Не повірите, але цей рецепт, я відразу назвав своїм улюбленим і тепер завжди використовую тільки його, згадуючи добрим словом, продавця спецій на ринку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Ви можете взяти коріандр, паприку, солодкий перець, чебрець, імбир, зіру, базилік і змішати ці приправи.

Додати в них олію, добре перемішати і залишити на 20 хвилин, щоб олія увібрала в себе всі смаки і аромати приправ.

Натираємо шматочки м’яса (я беру свинину) і складаємо в ємність, наливаємо 50 г води, перемішуємо. Відправляємо м’ясо в холодильник на кілька годин маринуватися.

Ще обов’язково наріжте цибулю кільцями (кількість беріть на свій смак) і змішайте з м’ясом.

Після 2 – 3 годин у холодильнику, вже можна приступати до готування і смажити шашлики. Дуже смачно, викладати м’ясо з шампура на товстий лаваш – весь сік стікатиме на хліб і просочуватиме його своїми соками і ароматом. Обов’язково зробіть салати зі свіжих овочів і візьміть багато свіжої зелені.

Не вдається скопіювати.