Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом

Зараз напевно багато хто готує різні страви з кабачками, ну і я теж готую помаленьку. Ви знаєте, в моїй родині всі люблять цей овоч.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

У мене була мета приготувати щось смачне, ситне і не сильно калорійне, але підсмажене. Ось я і приготувала ці класні оладки. Якщо ви ще не пробували, раджу приготувати, дуже смачно вийшло.

У мене свої кабачки, у них тоненька шкірка і м’яке насіння, відповідно я не стала їх чистити і видаляти насіння. Але якщо у вас кабачки немолоді, рекомендую очистити і видалити насіння.

Необхідні продукти:

  • Кабачки – 1 кг
  • Філе курки – 250-300 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Сіль і перець – за смаком

Покроковий процес приготування:

Насамперед помила і натерла кабачок на грубій терці, віджала від зайвої вологи.

Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом

У чашу блендера виклала філе курки і цибулю, подрібнила в однорідну масу.

Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом

Виклала фарш з курки в миску, вбила яйця. Посолила, поперчила і перемішала.

Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом

Можна додати улюблені спеції.

У мене вийшла маса не рідка і не густа, як тісто на оладки.

Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом

ПОРАДА! Якщо ви не віджали кабачки і вони дали багато соку, не турбуйтеся, дробавьте пару столових ложок борошна.

Розігріла сковорідку і зовсім злегка змастила олією, в подальшому смажила на сухій сковорідці.

Важливо, щоб сковорідка була антипригарна, в іншому випадку оладки прилипнуть.

Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом

Обсмажила оладки з двох сторін до рум’яності на середньому вогні.

Подала з часниковою сметаною. Це дуже смачно, рекомендую робити побільше.