Смачне морозиво «пломбір» у домашніх умовах
Чудовий рецепт приготування вершкового морозива своїми руками по-домашньому, яке приємно здивує своїми чудовими смаковими якостями і, без сумніву, сподобається багатьом!
Нам потрібно:
- вершки 33% 0,5 літри.
- молоко, що згущує|згущає|, 400 гр.
- ванільний цукор 1 ч. л.
- вафельні коржі 2 шт.
Покроковий рецепт приготування:
Виливаємо у велику миску половину літра охолоджених 33% вершків, потім висипаємо в неї одну чайну ложку ванільного цукру та збиваємо вершки міксером до пишної однорідної маси.
Виливаємо в миску із збитими вершками чотириста грамів згущеного молока і продовжуємо збивати міксером усі інгредієнти до пишної та однорідної вершкової маси.
Викладаємо у форму вафельний корж, який можна попередньо обрізати ножицями за формою і викладаємо в неї приготовлену вершкову масу, яку потім розподіляємо рівномірним шаром, після чого прикриваємо вершкову масу другим вафельним коржем і ставимо форму на п’ять годин у морозильну камеру.
Після часу дістаємо форму з холодильника і звільняємо приготоване морозиво від форми, потім нарізаємо його порційними шматочками і викладаємо на тарілки.