Весняні салати на будь-який смак! Відразу 4 рецепта салатів на кожен день

Рецепти найпростіших, але одних з найбільш смачних і корисних салатів на кожен день і на свята.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для салату з картоплею і капустою необхідно:

  • молода картопля, 500 г;
  • капуста, 350 г;
  • зелена цибуля і зелень;
  • редиска, 250 г;
  • кефір, 150 г;
  • майонез, 2 ст.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л;
  • сіль і перець.

Процес приготування

Відварюємо картоплю, охолоджуємо і ріжемо на шматочки

Капусту шаткуємо, редис і зелень, цибулю дрібно ріжемо.

Часник подрібнюємо і змішуємо з кефіром, майонезом і гірчицею. Заправляємо салат цією заправкою і подаємо до столу.

Весняні салати на будь-який смак! Відразу 4 рецепта салатів на кожен день

Для приготування салату з черемшею необхідно;

  • яйця, 5 шт;
  • черемша, пучок;
  • цибуля зелена і зелень;
  • сметана і майонез в рівних пропорціях;
  • сіль і перець.

Процес приготування

Черемшу промиваємо і просушуємо, ріжемо разом з цибулею і зеленню.

Яйця відварюємо, охолоджуємо і ріжемо кубиками.

Змішуємо сметану і майонез, солимо і перчимо до смаку.

Яйця з’єднуємо з черемшею, зеленню, заправляємо соусом і подаємо до столу.

Весняні салати на будь-який смак! Відразу 4 рецепта салатів на кожен день

Для приготування салату з огірками необхідно:

  • огірки, 4 шт;
  • оливки, 100 г;
  • зелена цибуля і зелень;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л;
  • сіль і перець;
  • олія соняшникова.

Процес приготування

Огірки ріжемо кубиком, оливки – шматочками, цибулю і зелень січемо. Змішуємо ці продукти, заправляємо сіллю, перцем і олією, гірчицею.

Весняні салати на будь-який смак! Відразу 4 рецепта салатів на кожен день

Для приготування овочевого салату із заправкою необхідно:

  • капуста, 600 г;
  • огірки, 3 шт;
  • бринза, 150 г;
  • цибуля зелена, зелень;
  • сметана, 6 ст.л;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л;
  • сіль, перець і спеції.

Процес приготування

Капусту шаткуємо, сир і огірки ріжемо шматочками, цибулю і зелень дрібно січемо, змішуємо.

Сметану змішуємо з гірчицею і спеціями.

Салат заправляємо соусом і подаємо до столу.