Весняний догляд за полуницею, щоб отримати щедрий урожай
Це сало ви будете готувати не в цибулинні, а трохи іншим методом, але виходить дуже цікавий смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- сало, 1 кг;
- сіль, 2 ст.л;
- цукор, 1 ч.л;
- часник, 6 зубчиків;
- чай в пакетиках, 10 шт;
- лист лавровий, 3 шт;
- чорний перець горошком, 10 шт;
- суміш перців, 1 \ 2 ч.л.
Процес приготування сала
Воду змішуємо з сіллю, перцем, цукром, лавровим листом, доводимо до кипіння.
Опускаємо в воду пакетики з чаєм, кип’ятимо 10 хвилин і виймаємо їх.
Сало ріжемо на невеликі шматки і викладаємо в чашу мультиварки, додаємо часник і заливаємо підготовленим розсолом.
Ставимо режим тушкування на час – 1.30 хвилин.
Коли програма зупиниться, відкриваємо кришку, ставимо на сало тарілку, зверху – вантаж і залишаємо до охолодження.
Виймаємо сало, обсушуємо паперовими рушниками, загортаємо в харчову плівку і кладемо в морозильну камеру на 30 хвилин. Смачного!
Порада: перш ніж класти в морозильну камеру, сало можна змастити з усіх боків сумішшю солі і перцю, часнику.