Відкрила для себе новий рецепт капусти в пакеті, смачніше, ніж смажена, і простіше готується

Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом капусти, який я відкрила для себе недавно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Рецепт вже встиг прижитися в моїй родині та й готується просто, потрібно тільки все підготувати і змішати. А смак просто приголомшливий, зовсім не схожий не на смажену або тушковану капусту.

Підійде як гарнір, а якщо додати в уже готову таку капусту, наприклад, обсмажені ковбаски або м’ясо, то вийде повноцінна друга страва. У холодному вигляді можна
подати як закуска, і для пиріжків просто незамінна.

Необхідні продукти:

  • Капуста – 600гр.
  • Сіль – 1 / 2ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Соняшникова олія – 4 ст.л.
  • Цибулина – 1 шт.

Покроковий процес приготування:

Капусту шаткуємо. Цибулю ріжемо, моркву натерти на тертці.
Додаємо спеції, олію.

Все добре перемішуємо.

Кладемо в рукав для запікання. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 30-40 хвилин.

Готово. Можете подавати до столу

Не вдається скопіювати.