Відкрила для себе новий рецепт капусти в пакеті, смачніше, ніж смажена, і простіше готується
Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом капусти, який я відкрила для себе недавно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Рецепт вже встиг прижитися в моїй родині та й готується просто, потрібно тільки все підготувати і змішати. А смак просто приголомшливий, зовсім не схожий не на смажену або тушковану капусту.
Підійде як гарнір, а якщо додати в уже готову таку капусту, наприклад, обсмажені ковбаски або м’ясо, то вийде повноцінна друга страва. У холодному вигляді можна
подати як закуска, і для пиріжків просто незамінна.
Необхідні продукти:
- Капуста – 600гр.
- Сіль – 1 / 2ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Соняшникова олія – 4 ст.л.
- Цибулина – 1 шт.
Покроковий процес приготування:
Капусту шаткуємо. Цибулю ріжемо, моркву натерти на тертці.
Додаємо спеції, олію.
Все добре перемішуємо.
Кладемо в рукав для запікання. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 30-40 хвилин.
Готово. Можете подавати до столу