Відмінне тісто для м’якої і тонкої піци
За цим рецептом тісто для піци завжди виходить м’яке і еластичне. Одним з головних моментів в приготуванні піци є правильно приготоване тісто. Я перепробувала різні рецепти, але цей рецепт мені сподобався більше всіх. Тісто за цим рецептом виходить таке ж як в піцерії. А для його приготування потрібні самі звичайні продукти, які є в кожному будинку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Борошно – 2 склянки
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Цукор – 2 ч.л.
- Соняшникова олія – 2-3 ст.л.
- Вода – 150-170 мл
- Дріжджі швидкодіючі – 5 г
Як приготувати тісто піци
У глибоку миску просіяти борошно, додати сіль, цукор і дріжджі. Все добре перемішати.
Додати воду і соняшникову олію. Продовжуємо вимішувати тісто.
Вимішуємо добре тісто і ставимо в тепле, захищене від протягів місце. Зверху миску з тістом накрити чистим кухонним рушником або харчовою плівкою.
І залишаємо в теплі на 1-1,5 години, поки тісто не підніметься.
Готове тісто виходить гладке, еластичне. Тісто тонко розкачати і додати начинку. Смачного!