Влітку котлети не смажу: готую простіше і швидше! Смакота з фаршу в духовці
М’ясна запіканка виходить дуже соковитою і ароматною. Возитися з нею не потрібно, як з котлетами, просто все змішуємо і відправляємо в формі запікатись.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш, 600 г;
- кабачки, 200 г;
- помідор, 1 шт;
- цибуля зелена і зелень;
- сир, 90 г;
- сухарі панірувальні 2 ст.л;
- сіль і перець.
Процес приготування запіканки
Кабачки натираємо на грубій терці. Зелень і зелену цибулю ріжемо.
Фарш беріть будь-який за смаком, змішуємо з кабачком, зеленою цибулею і зеленню, сухарями.
Солимо масу і перчимо додаємо різні спеції і якщо хочете, ще й нарізаний часник.
Форму змащуємо олією і викладаємо у форму, розрівнюємо.
Запікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.
Зверху кладемо кружечки помідора і тертий сир.
Допікаємо ще 15 хвилин і подаємо в гарячому вигляді до столу з різними гарнірами.
Але можна охолодити і порізати порційними шматочками, подаю до відварної молодої картоплі або пюре, смачно з відвареним рисом і салатами зі свіжих овочів.