Влітку котлети не смажу: готую простіше і швидше! Смакота з фаршу в духовці

М’ясна запіканка виходить дуже соковитою і ароматною. Возитися з нею не потрібно, як з котлетами, просто все змішуємо і відправляємо в формі запікатись.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • кабачки, 200 г;
  • помідор, 1 шт;
  • цибуля зелена і зелень;
  • сир, 90 г;
  • сухарі панірувальні 2 ст.л;
  • сіль і перець.

Процес приготування запіканки

Кабачки натираємо на грубій терці. Зелень і зелену цибулю ріжемо.

Фарш беріть будь-який за смаком, змішуємо з кабачком, зеленою цибулею і зеленню, сухарями.

Солимо масу і перчимо додаємо різні спеції і якщо хочете, ще й нарізаний часник.

Форму змащуємо олією і викладаємо у форму, розрівнюємо.

Запікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.

Зверху кладемо кружечки помідора і тертий сир.

Влітку котлети не смажу: готую простіше і швидше! Смакота з фаршу в духовці

Допікаємо ще 15 хвилин і подаємо в гарячому вигляді до столу з різними гарнірами.

Влітку котлети не смажу: готую простіше і швидше! Смакота з фаршу в духовці

Але можна охолодити і порізати порційними шматочками, подаю до відварної молодої картоплі або пюре, смачно з відвареним рисом і салатами зі свіжих овочів.

Влітку котлети не смажу: готую простіше і швидше! Смакота з фаршу в духовці

Не вдається скопіювати.