Всі подруги оцінили цю страву з кабачків. Ділюся рецептом
Сьогодні представляю вашій увазі святковий варіант подачі кабачків. Це фаршировані кабачки в томатному соусі. Страва само по собі дуже гарна, яскрава і звичайно смачна. Готується вона швидко, решта залишається лише за духовкою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Такі фаршировані кабачки можна приготувати як на вечерю, так і на літній святковий стіл. Змінюючи начинки і соус, у вас кожен раз буде виходити нова страва зі своєю родзинкою.
Необхідні продукти:
- Кабачок – 2 шт середніх
- Помідори – 500 г
- Сир твердий – 100-120 г
- Сир домашній – 60 г
- Сметана – 60 г
- Сервелат (ковбаса) – 60 г
- Кріп – пучок
- Сіль, перець, паприка
- Олія соняшникова
Покроковий процес приготування:
1. Свіжі помідори нарізаю і подрібнюю занурювальним блендером. Потім виливаю їх в форму для запікання.
2. Додаю пучок подрібненого кропу і олію.
3. Далі додаю сіль, перець і солодку паприку. Перемішую інгредієнти соусу між собою.
4. Потім беру 2 невеликих кабачка і роблю на них надрізи приблизно на 3/4 ширини зрізу на відстані в 1 см один від одного.
5. Потім кабачки розрізаю навпіл і вставляю в надрізи по черзі половинки кружечка сервелату і невеликі пластинки сиру. Таким чином фарширую всі 4 шматочки кабачків. І викладаю їх в соус.
6. Далі змішую твердий сир, домашній сир і сметану. Додаю пучок подрібненого кропу і перемішую начинку, а потім покриваю нею кабачки.
7. Ставлю страву в духовку розігріту до 180 градусів на 35-40 хвилин.
Приємного апетиту, дорогі читачі! Такі кабачки мені дуже подобаються. Страва виглядає урочисто, вона смачна і абсолютно не калорійна. Часто готую влітку такі кабачки на вечерю до приходу гостей.