Всі в захваті від такої смакоти. Так рибу я ще не готувала
Багато хто любить мойву, але займатися з нею – це довго, клопітно, потім доводиться відмивати сковорідки, купу тарілок. Та й аромати від смаження стоять по всій квартирі. Пропоную більш простий і швидкий спосіб готування мойви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- мойва свіжа, 1 кг;
- борошно, половина склянки;
- сіль, приправи для риби, перець;
- лимон.
Процес приготування
Промиваємо рибу, обсушуємо паперовими рушниками. Я не видаляю зараз нутрощі.
Борошно змішати з сіллю, перцем і різними приправами для риби, перемішуємо.
Деко застилаємо фольгою, змащуємо олією.
Порада: олії не шкодуйте. Щоб при запіканні вона не прилипла до фользі.
Обвалюємо кожну рибку в паніровці і викладаємо на деко.
Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
Змащуємо олією зверху силіконової скоринкою і допікаємо ще 5 хвилин – це потрібно, щоб вийшла рум’яна і хрустка скоринка.
При подачі скроплюю соком лимона.
Ось так просто, швидко, а головне, без ароматів по всьому будинку, я готую мойву.