Всіма улюблене картопляне пюре можна подати по-новому — з горіхово-трав’яним соусом та сиром

Готуємо по-новому: картопляне пюре з горіховим соусом та сиром

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Картопля — 1 кг
  • Масло вершкове — 30 г + 30 г
  • Горіхи волоські (рубані) — 0,5 склянки
  • Молоко гаряче — 1 стакан
  • Розмарин свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рубана) — 2 ст. л.
  • Цукор — 1 щіпка
  • сир блакитний — 50 гр
  • сіль, перець чорний мелений — за смаком

Приготування:

1. Картоплю відварити до м’якого стану.

2. Потім розім’яти в пюре. Додати 30 г вершкового масла, молоко, сіль і перець за смаком, добре перемішати.

3. На сковороді розігріти решту 30 г вершкового масла, висипати горіхи, розмарин, петрушку, цукор і 0,5 ч. Ложки солі, обсмажити до золотистого кольору горіхів.

3. Готове картопляне пюре подавати на тарілці, посипати розкришеним сиром і полити горіховим соусом.

Смачного!

Не вдається скопіювати.