Всіма улюблене картопляне пюре можна подати по-новому — з горіхово-трав’яним соусом та сиром
Готуємо по-новому: картопляне пюре з горіховим соусом та сиром
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Картопля — 1 кг
- Масло вершкове — 30 г + 30 г
- Горіхи волоські (рубані) — 0,5 склянки
- Молоко гаряче — 1 стакан
- Розмарин свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
- Петрушка свіжа (рубана) — 2 ст. л.
- Цукор — 1 щіпка
- сир блакитний — 50 гр
- сіль, перець чорний мелений — за смаком
Приготування:
1. Картоплю відварити до м’якого стану.
2. Потім розім’яти в пюре. Додати 30 г вершкового масла, молоко, сіль і перець за смаком, добре перемішати.
3. На сковороді розігріти решту 30 г вершкового масла, висипати горіхи, розмарин, петрушку, цукор і 0,5 ч. Ложки солі, обсмажити до золотистого кольору горіхів.
3. Готове картопляне пюре подавати на тарілці, посипати розкришеним сиром і полити горіховим соусом.
Смачного!