Ви забудете про звичайні котлети! Усі подруги уже роблять котлети по цьому рецепту

Котлети із червоної риби (горбуша, кета). На смак такі котлети не поступаються м’ясним. Нічого секретного немає, але кілька інгредієнтів перетворює звичайні рибні котлети на дуже смачні та соковиті рибні котлети.

Рецепт: Для котлет:

  • Риба червона – 700 г
  • Хліб житній – 150 г
  • Молоко чи вода – 150мл
  • Яйце – 1шт
  • Цибулина – 2 – 3шт
  • Сіль – 1ч.
  • Перець чорний мелений – 1/2ч.л
  • Тимьян – 1-2ч.л.
  • Олія – ​​для смаження

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Хліб для таких котлет, я використовую житній. Відріжемо 150 г хліба і замочимо його у воді або молоці. Потім віджимаємо від зайвої рідини.

Займемося рибою, можна купити готовий фарш червоної риби, у мене сьогодні горбуша, я відокремила філе від кісток сама, вага філе у мене вийшов 700 грам, перекручуємо на м’ясорубці.

Відразу ж перекрутимо цибулю 1 велику або 2-3 маленькі цибулини і відразу пропускаємо хліб через м’ясорубку.

Додаємо сіль неповну чайну ложечку, обов’язково додаємо чебрець 1-2ч.л. чебрець надасть особливу родзинку рибним котлетам. Розбиваємо яйце і добре перемішуємо. Фарш готовий.

Формуємо котлети. Беремо сковороду, наливаємо масло|мастило| кладемо котлети і смажимо до готовності з двох сторін. Я жарю на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.

Не вдається скопіювати.