Вийде з першого разу! Готуємо рулет з маком з бабусиного зошита
Це простий, але дуже вдалий рецепт, який завжди виходить ідеально смачно у всіх, навіть у кулінарів початківців.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- тісто готове, 500 г;
- яйце, 1 шт;
- цукор, 200 г;
- мак, 200 г;
- молоко, 1 ст.л;
- вода 0.5 л;
- сіль дрібка.
Процес приготування
Мак відварюємо у воді протягом 30 хвилин, зціджуємо і перекручуємо через макову м’ясорубку з цукром і дрібкою солі.
Тісто ділимо на 4 шматки – рулети.
Кожен розкатуємо і покриваємо маковою начинкою, звертаємо рулети.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулети, змащуємо збитим яйцем і посипаємо сухим маком.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо близько 30 хвилин.
Порада: тісто ви можете брати будь-яке, дріжджове, листкове – рулети будуть дуже смачними. Якщо любите начинку з маком і з медом, додайте мед, можна шматочки сухофруктів.