Вишуканий рецепт м’яса по-французьки з курячого філе

М’ясо по-французьки з курки – це смачна страва, яку можна приготувати в духовці. За смачними якостями воно ні в чому не поступається свинині, виходить соковитим та ніжним.

Нам потрібно:

  • філе курячого стегна – 500 гр.
  • майонез – 100 гр.
  • сир – 150 гр.
  • помідори – 2-3 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • перець чорний молотий

Покроковий рецепт приготування:

Куряче філе помити, обсушити. Майонез змішати з натертим часником на дрібній терці. Помідори нарізати кружальцями.

У форму для запікання та лист викласти м’ясо, змастити його майонезом з часником, посипати перцем, викласти на кожен шматочок м’яса кружок помідора.

Сир натерти на великій тертці та посипати зверху сиром. Запікати в духовці до готовності.

Не вдається скопіювати.