Вже кілька вихідних поспіль печу для сім’ї перевернутий банановий торт з карамеллю. Ось рецепт!

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування смачного бананового торта з карамеллю.

Цей торт мені подобається по тій простій причині, що готувати його легко, а смак виходить дуже яскравим. По суті, не потрібно робити багато чого.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат

Необхідно нарізати банани, змішати просте і рідке тісто, як на шарлотку, а потім приготувати карамель. Такий пиріг можна відразу подавати до столу.

Приготування десерту

Для цієї смачної страви потрібно взяти:

  • — два яйця;
  • — 225 грам цукрової пудри;
  • — 250 грам борошна;
  • — пару чайних ложок розпушувача;
  • — 125 грам вершкового масла;
  • — 80 мл молока.

Для карамелі потрібно взяти:

  • — 150 грам цукру;
  • — 75 грам вершкового масла.
  • Також буде потрібно близько трьох бананів.
Вам також сподобається: ?

Мені не вірять, що я готую це сама! Роблю вдома за 10 хвилин плавлений сир на заміну дорогому і неякісному магазинному

Процес приготування:

Спочатку я готую карамель. Для цього розтоплюю масло, додаю цукор. Помішую все на сковороді, поки маса не стане коричневою.

Для тіста потрібно скористатися міксером. Я спочатку в миску кладу яйця, цукор і вершкове масло. Все збиваю за допомогою міксера, щоб маса стала пишною. Частинами додаю борошно, розпушувач і молоко. Все перемішую, щоб не було грудочок. Тісто виходить досить рідке.

Дно форми краще змастити. Далі я наливаю карамель, відправляю туди ж кружечки банана. Заливаю все тістом. Випікаю пиріг близько сорока хвилин при температурі в 180 градусів. Даю охолонути випічці, після перевертаю, щоб банани виявилися зверху. Можна прикрасити десерт будь-яким кремом або вершками.

Смачного!

Дякуємо, що читаєте нас!