Я більше не смажу кабачки. Ця смакота неймовірно ніжна та ситна. Усі мої рідні в селі готують кабачки лише за цим рецептом

Більше і ви не будете смажити кабачки. Цей рецепт перевершив усі страви з кабачків. Це настільки смачно та оригінально, що я навіть на святковий стіл їх готую. Усі в захваті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Приготування:

  • фарш;
  • кабачки;
  • помідори;
  • сир;
  • сметана;
  • часник;
  • зелень;
  • перець, спеції, сіль.

Приготування:

Нарізаємо молоденький кабачок кільцями середньої товщини. Солимо їх на свій смак і гарненько перемішуємо.

На форму чи деко кладемо фольгу і викладаємо кабачки.

Фарш підійде будь-який. Його потрібно змішати з цибулею, які перед цим подрібніть за допомогою блендера або терки, подрібненою зеленню. Посолити, поперчити, приправити спеціями і вимісити до однорідного стану.

На кожен кусочок кабачка викласти по одній чайній ложці фаршу і розподілити по всій поверхні. Якщо кружечки великі, то фаршу слід брати більше.

Потім помістити в духовку на 20 хвилин. Запікати слід при 180 градусів.

Після зверху фаршу викласти помідор, порізаний на тоненькі кружечки, помідорки краще брати невеличкі, щоб гарно лягали на кільця кабачків.

У сметану додати подрібнену зелень, видавити часник, всипати тертий сир, посолити, поперчити і розмішати до однорідного стану.

Розподілити заливку по помідорах і повернути в духовку н 10-15 хвилин.

Ця страва настільки смачна, що її з’їдають відразу.

Смачного!

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!