Я більше не смажу кабачки. Ця смакота неймовірно ніжна та ситна. Усі мої рідні в селі готують кабачки лише за цим рецептом
Більше і ви не будете смажити кабачки. Цей рецепт перевершив усі страви з кабачків. Це настільки смачно та оригінально, що я навіть на святковий стіл їх готую. Усі в захваті.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Приготування:
- фарш;
- кабачки;
- помідори;
- сир;
- сметана;
- часник;
- зелень;
- перець, спеції, сіль.
Приготування:
Нарізаємо молоденький кабачок кільцями середньої товщини. Солимо їх на свій смак і гарненько перемішуємо.
На форму чи деко кладемо фольгу і викладаємо кабачки.
Фарш підійде будь-який. Його потрібно змішати з цибулею, які перед цим подрібніть за допомогою блендера або терки, подрібненою зеленню. Посолити, поперчити, приправити спеціями і вимісити до однорідного стану.
На кожен кусочок кабачка викласти по одній чайній ложці фаршу і розподілити по всій поверхні. Якщо кружечки великі, то фаршу слід брати більше.
Потім помістити в духовку на 20 хвилин. Запікати слід при 180 градусів.
Після зверху фаршу викласти помідор, порізаний на тоненькі кружечки, помідорки краще брати невеличкі, щоб гарно лягали на кільця кабачків.
У сметану додати подрібнену зелень, видавити часник, всипати тертий сир, посолити, поперчити і розмішати до однорідного стану.
Розподілити заливку по помідорах і повернути в духовку н 10-15 хвилин.
Ця страва настільки смачна, що її з’їдають відразу.
Смачного!
Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!