Я думала, що вмію пекти оладки, поки не спробувала цей рецепт. Дивовижно смачні, пухкі, ароматні. Тепер щодня готую такий смачний сніданок
Рецептів приготування оладок є дуже багато. Кожна господиня хоче, щоб оладки вдалися смачними, ароматними та пухкими. Нещодавно я спробувала три нові рецепти – і я, і чоловік, і діти просто в захваті. Тепер щодня готую їх на сніданок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Оладки на кислому молоці. Оладки на кефірі з бананом. Оладки на йогурті.
Оладки на кислому молоці
Інгредієнти:
- Кисле молоко – 200 г.
- Сода – 1 ч. л.
- Яйце –1 шт.
- Борошно – близько 250 г.
- Цукор – 1 ст. л. Сіль – щіпка.
Покроковий рецепт приготування:
До кислого молока додаємо соду, даємо 5 хв на активізацію. Вбиваємо яйце +цукор +сіль це все вимішуємо.
Додаємо борошно, його може бути більше, або менше – має вийти консистенція густої сметани.
Оладки на кефірі з бананом
Інгредієнти:
- Кефір – 200 г. Сода – 1 ч. л.
- Яйце –1 шт.
- Борошно – близько 250г (+/- 50г).
- Цукор – 2 ст. л. Сіль – щіпка.
- Банан – 1 шт.
Приготування:
Змішуємо кефір і соду – витримуємо 5 хв.
Додаємо яйце + сіль + цукор + борошно.
Тісто має бути консистенції сметани. Ложкою викладаємо тісто на сковорідку, ставимо кружельце банана, закриваємо ще одним шаром тіста, смажимо з обох сторін на малому вогні.
Оладки на йогурті
Інгредієнти:
- Йогурт – 250 мл. Яйце – 1 шт.
- Цукор – 1 ст. л. Сіль – щіпка.
- Борошно – близько 250 г + 1 ч. л розпушувача.
Приготування:
Змішуємо в тому порядку, якому написано. Ці оладки виходять ніжні та ароматні.
Рецепт – Оксана Харченко.
Смачного вам!