Я взяла листкове тісто і приготувала з нього смакоту
Дуже незвично і смачно! Можна готувати не тільки, як закуску, але на сніданок або для перекусу. Готується просто, виходить щось надзвичайно смачне і ситне!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Продукти, які потрібні:
- 250 г листкового дріжджового тіста;
- 400 г свіжих шампіньйонів;
- 100 г твердого сиру;
- Одна цибулина великого розміру;
- Дві ст. л. сметани;
- Сіль п перець на ваш смак.
Приступаємо до приготування закуски
Гриби миємо і дрібно ріжемо. Наливаємо олію соняшникову в сковорідку і смажимо гриби.
Дрібненько нашаткувати цибулину і відразу ж додати в гриби. Смажити, поки все не буде готове. Посолити, поперчити і додати сметану. Тушкувати пару хвилин, а потім прибрати з плити.
Тісто трохи розкатуємо і вирізаємо з нього кружки середнього розміру.
Деко вистелити пекарним папером і покласти кружки з тіста. Можна покласти силіконовий килимок.
На кожен кружок покласти грибну начинку і посипати зверху сиром, який перед цим потрібно натерти.
Духовку включити і нагріти до 180 °. Готувати закуску слід 15 хвилин.
Такі своєрідні слоєчки буквально тануть у роті. Відмінний варіант для ситного сніданку або святкового застілля.