Яблучні пончики: витрачаю 15 хвилин (перемішую все ложкою і на сковорідку). Ділюся рецептом

Такі яблучні пончики приготувати дуже легко, а головне, що для цього потрібно зовсім мало часу. Прийде до мене подруга, чи до дітей друзі, одразу готую їх – ідеальне частування до чаю. І головне, що продукти для пончиків завжди є на кухні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти, які потрібні:

  • Два яйця;
  • 200 мл кефіру;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • Одна чайна ложка пекарського порошку;
  • Третина чайної ложки солі;
  • 160 г борошна;
  • 2-3 яблука.

Приступаємо до процесу приготування

Змішати кефір та сметану в глибокій мисці, додати сюди ще яйця, цукор та сіль. Все перемішати до однорідності. Потім додати в рідку суміш просіяне борошно з пекарським порошком. Замісіть тісто, консистенція має бути така, як на оладки. 

Очистьте яблука від шкірки та наріжте кубиками.

Подрібнені фрукти додати до тіста, якщо воно буде надто рідке, то можете підсипати ще декілька столових ложок борошна. 

Сотейник потрібно помістити на вогонь та налити туди соняшникову олію. Тісто слід набирати чайною ложкою й поміщати в олію. 

Вогонь має бути середнім за інтенсивністю, смажити пончики з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.

Після смаження готові пончики краще викладати на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.