Яблучний пиріг швидкого приготування
Яблучний пиріг за простим рецептом, з яким впорається навіть новачок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація
Продукти, які потрібні:
- Цукор – 150 г;
- Яйця – п’ять штук;
- Цукор ванільний – 15 г (можна замінити корицею);
- Сіль – одна дрібка;
- Масло вершкове – 100 г;
- Пекарський порошок – 10 г;
- Сметана – три стол. ложки;
- Борошно – один стакан;
- Яблука – чотири штуки.
Починаємо готувати яблучний пиріг
Яйця розбиваємо в глибоку ємність, всипаємо цукор, додаємо дрібку солі. Тільки злегка збиваємо.
Розтоплюємо масло і вливаємо в яєчну суміш. Кладемо сметану і мішаємо.
Далі всипаємо ванільний цукор, пекарський порошок.
Останнім додаємо борошно і вимішуємо тісто.
З яблук зрізаємо шкірку і кладемо в тісто. Акуратно мішаємо.
Перекладаємо тісто в форму.
Розміщуємо пиріг в духовку на 20 хвилин. Випікати слід при 180 °. Смачного!