Як правильно приготувати натуральну домашню нутеллу

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування смачної, натуральної, домашньої нутелли. Яку ви можеет приготувати власними руками.

Домашня нутелла готується дуже просто. Всі інгредієнти в ній натуральні, і тому її можна давати дітям. Прекрасний десерт до чаю. Дуже смакує на бутербродах з горішками.

Необхідні інгредієнти:

• молоко – один стакан;

• какао порошок – дві столові ложки;

• цукор- один стакан;

• борошно пшеничне – півтори столових ложки;

• грецькі горіхи (очищені і подрібнені) – три столових ложки;

• масло – одна столова ложка.

Процес приготування

1. Для початку приготуйте каструльку, в якій будете варити домашню нутеллу.

2. Налити в неї молоко і додати масло.

3. Все закип’ятити. В окрему миску всипати какао порошок, цукор і борошно.

4. Все перемішати до однорідності.

5. Невеликими порціями всипати суху суміш в каструльку з молоком, безперервно помішуючи.

6. Коли суміш закінчиться, перемішати все і довести до кипіння.

7. Потім варити на повільному вогні приблизно десять хвилин.

8. Зняти каструльку з вогню і охолодити при кімнатній температурі.

9. Потім додати подрібнені грецькі горіхи, перемішати і відправити в холодильник для застигання.

Все смачна нутелла готова, можете подавати її до столу до чаю.

Смачного!

Дякуємо за увагу!