Як правильно приготувати зелень на зиму, щоб вона зберігала свої смакові якості

Розповімо вам, як приготувати зелень на зиму, щоб вона зберігала свої смакові якості.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

1 варіант заготівлі.

Що знадобиться:

  • Зелена цибуля – 45 грамів;
  • Кріп свіжий – 45 грамів;
  • Вершкове масло – 45 грамів;
  • Сіль;
  • Перець.

Як заготовляти:

  1. Наріжте зелень.
  2. Складіть всі інгредієнти у чашу блендера та додайте спеції.
  3. Збийте суміш до однорідності.
  4. Розкладіть готову суміш невеликими порціями та покладіть у морозильну камеру.
  5. Використовуйте готові порції для приготування різноманітних страв.

2 варіант заготівлі.

Що знадобиться:

  • Зелена цибуля – 85 грамів;
  • Кріп свіжий – 20 грамів;
  • Петрушка свіжа – 20 грамів;
  • Часник – 2 зубки;
  • Сік лимона – 1 столова ложка;
  • Натуральний мед – 1 чайна ложка;
  • Олія рафінована – 6 столових ложок;
  • Сіль;
  • Перець.

Як заготовляти:

  1. Наріжте зелень.
  2. Складіть всі інгредієнти у чашу блендера та додайте спеції.
  3. Збийте суміш до однорідності.
  4. Розкладіть готову суміш невеликими порціями та покладіть у морозильну камеру.

Використовуйте заправку для приготування перших страв. Свіжу заправку, можна зберігати протягом 10 днів.

Смачного!

Не вдається скопіювати.