Як правильно засолити грудинку, так щоб вона просто танула в роті. Поради для господині

Свиняча грудинка — це неймовірна смакота, просто потрібно вміти правильно її приготувати. Пікантна та неймовірно ароматна страва, яку можна вживати з будь-яким гарніром. Приготувати взагалі не складно, але сам процес займає багато часу, але це буде того варте!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

  • Грудинка свиняча;
  • Сіль;
  • Часник;
  • Лавровий лист;
  • Спеції до м’яса.

Спосіб приготування:

  1. Обирайте свіже м’ясо, в міру жирне.
  2. Свинину слід ретельно очистити, відрізати всі плівки та дрібні кісточки. Потім за допомогою ножа слід надрізати м’ясо по всій поверхні. 
  3. Зверху ще посоліть м’ясо, додайте перцю та різні спеції на свій вибір. 
  4. Часник наріжте скибками й розмістіть у надрізи.
  5. Потім грудину, начинену часником, слід загорнути в чисту тканину й залишити на 10 годин, щоб все добре просолилося. 
  6. Після цього часу, викладіть м’ясо в окремий контейнер, герметично закрийте кришкою та помістіть ще в холодильник на 24 години.  
  7. Потім грудинку виймаємо з холодильника та загортаємо в ще одну чисту тканинку. Ще ставимо на 24 години в контейнер та поміщаємо в холодильник.

Потім можете вживати цю неймовірну грудинку. 

Смачного!

Не вдається скопіювати.