Як правильно засолити грудинку, так щоб вона просто танула в роті. Поради для господині
Свиняча грудинка — це неймовірна смакота, просто потрібно вміти правильно її приготувати. Пікантна та неймовірно ароматна страва, яку можна вживати з будь-яким гарніром. Приготувати взагалі не складно, але сам процес займає багато часу, але це буде того варте!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
- Грудинка свиняча;
- Сіль;
- Часник;
- Лавровий лист;
- Спеції до м’яса.
Спосіб приготування:
- Обирайте свіже м’ясо, в міру жирне.
- Свинину слід ретельно очистити, відрізати всі плівки та дрібні кісточки. Потім за допомогою ножа слід надрізати м’ясо по всій поверхні.
- Зверху ще посоліть м’ясо, додайте перцю та різні спеції на свій вибір.
- Часник наріжте скибками й розмістіть у надрізи.
- Потім грудину, начинену часником, слід загорнути в чисту тканину й залишити на 10 годин, щоб все добре просолилося.
- Після цього часу, викладіть м’ясо в окремий контейнер, герметично закрийте кришкою та помістіть ще в холодильник на 24 години.
- Потім грудинку виймаємо з холодильника та загортаємо в ще одну чисту тканинку. Ще ставимо на 24 години в контейнер та поміщаємо в холодильник.
Потім можете вживати цю неймовірну грудинку.
Смачного!