Як приготувати в домашніх умовах швидку піцу на сковороді. Пропечена, хрустка і неймовірно смачна!

Італійська піца – настільки знайома нам страва, що на сьогодні існують вже наші інтерпретації цієї апетитної закуски. За традицією випікається піца з дріжджового тіста, до складу якого входять два сорти борошна, оливкова олія, вода і сіль. Ну а начинка – все, що є під рукою, головне, щоб був присутній сир і томатний соус.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Ми ж призвичаїлися випікати піцу без дріжджів і навіть без духовки. Виготовляється така закуска на сковороді, а тісто замішується на майонезі зі сметаною. Корж виходить пишним і м’яким. Залишається тільки змастити його томатним соусом і додати будь-яку начинку, включаючи сир. У нашому рецепті начинка складається з грибів і шинки, а ви підбирайте інгредієнти на свій смак.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • Сметана – 4 ст. л.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Пшеничне борошно – 9 ст. л.
  • Томатний соус – 3 ст. л.
  • Печериці – 100 г
  • Шинка – 150 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Моцарелла – 150 г

Покроковий процес приготування піци

Змішайте сметану, майонез, яйця і борошно.

Тісто вилийте на розігріту сковороду. Коли корж підрум’яниться, акуратно переверніть його і намажте соусом.

Печериці наріжте пластинами, шинку соломкою, твердий сир натріть на тертці, моцарелу порвіть на шматочки.

Викладіть начинку шарами: шинка, гриби, моцарелла, твердий сир. Накрийте кришкою і печіть, поки сир не розплавиться.

Любителям італійської кухні рекомендуємо зберегти рецепт піци на сковороді, який легко виручить вас, коли необхідно приготувати щось на швидку руку! Готуйте з задоволенням і смачного!

Не вдається скопіювати.