Як смачно приготувати кабачкову закуску: простий і швидкий рецепт

Такі пікантні і ароматні, хрусткі і смачні мариновані кабачки – це просто унікальна закуска, яка готується в лічені хвилини. Дуже добре поєднується з шашликами та іншими закусками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – кабачки, 3 шт;
  • – Часник, 3 зубчики;
  • – кріп, сіль і перець, спеції;
  • – олія, 1 ст.л;
  • – соєвий соус, 4 ст.л;
  • – оцет 9%, 2 ст.л;
  • – цукор, 1 ст.л;
  • – паприка.

Процес приготування

Щоб закуска вийшла смачнішою, вибирайте молоді кабачки, щоб насіння були невеликими і м’якими.

Ріжемо шматочками.

Для маринаду змішуємо соєвий соус з оцтом і олією, тертим часником і спеціями.

Порада: спеції беріть будь-які, я часто використовую ті, які продають вже готовими для маринування огірків і томатів.

У пакет укладаємо кабачки з зеленню – зелень беріть багато і будь-яку, вливаємо соус і закриваємо пакет, добре струшуємо.

Відправляємо на 2 години в холодильник, періодично стряхуючи пакет.

Подаю до шашликів, запеченої на вугіллі рибі і інших смачних страв. Дуже смачно виходять і огірки за цим рецептом.