Як зробити котлети смачними і соковитими: простий трюк для будь-якої господині

Хочете, щоб ваші котлети завжди виходили дуже соковитими і смачними?

Про це пише Мій Світ, заматеріалами Пошепки

Сьогодні ми розповімо вам про дуже простий трюк, який допоможе вам приготувати дуже смачні котлетки швидко.

Цей простий трюк зробить ваші котлети дуже соковитими і смачними. Котлети по цьому рецепту виходять набагато смачніші ніж  звичайні.

Щоб котлети вийшли дуже соковитими і надзвичайно смачними, слід в фарш додати ложку порошку або насіння гірчиці – і все, ніжна страва готова!

Складові:

  • яловичий фарш – 500 г
  • свинний фарш – 500 г
  • картопля – 3 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • булка – 150 г
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • молоко – 0,5 склянки
  • сіль на смак
  • чорний перець (мелений) на смак
  • вода – 3 ст. л.

Приготування:

  1. Свинний фарш змішайте з яловичим, додайте дрібно нарізану цибулю, натерту на дрібній тертці картоплю.
  2. Булку залийте молоком, залиште розбухати і додайте в фарш, разом з молоком.
  3. У збите яйце додайте гірчицю, сіль і перець, і змішайте з фаршем. Вимішайте ретельно фарш.
  4. Зліпіть котлети, і смажте їх на добре розігрітій сковорідці.
  5. Обсмажте з двох сторін, додайте трохи води і тушкуйте під закритою кришкою до готовності.

Смачного!