Якщо готувати м’ясо, то тільки так і ніяк по-іншому. Виходить у рази смачіше за звичайні відбивні

“Соломони” (Відбивні) Швидке, неймовірно соковите з приголомшливим смаком м’ясо. Це якраз той випадок, коли і на вечерю щось «швидко», і на святковий стіл не соромно подати. Обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям.

Інгредієнти:

  • М’ясо (свинина, яловичина, курка чи індичка) – 700гр.
  • Крохмаль картопляний – 2-3ст.л
  • Соєвий соус – 5-6ст.л
  • Рослинна олія – для смаження

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

М’ясо філе можна брати будь-яке, підійде і куряча грудка, і яловичина, і індичка у нас свинячий окіст. Нарізаємо на скибочки завтовшки 5-7 мм.
Тепер м’ясо добре відбиваємо із двох сторін.

Беремо шматочок, м’ясо обвалюємо в картопляному крохмалі, і тепер змочуємо з двох сторін у соєвому соусі, ми беремо класичний соєвий соус.

На сковороду налив трохи рослинної олії і кладемо відбивні. Смажимо на середньому вогні, так нічого не буде бризкати і м’ясо встигне приготуватися, смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку.