Якщо у вас є 1 яйце, борошно і цукор, приготуйте цей сніданок. Дуже просто і смачно
Чудовий і дуже простий рецепт. Дуже апетитні булочки, мої дітки були просто в захваті. Однозначно додам цей рецепт в скарбничку найпростіших і смачних рецептів для всієї родини.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – 400 г;
- цукор – 80 г;
- масло вершкове – 50 г;
- дріжджі сухі – 6 г;
- молоко тепле – 150 мл;
- яйце – 1 шт;
- лимон тертий – 1 шт.
Процес приготування
Просіваємо борошно, змішуємо її з цукром, дріжджами.
В середину кладемо яйце натираємо цедру лимона, наливаємо розтоплене вершкове масло і вимішуємо масу.
Вливаємо тепле молоко і вимішуємо тісто.
Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Вимішуємо тісто, ділимо його на порційні шматочки.
Для начинки беріть варення, шоколадну пасту та інші наповнювачі.
Робимо булочки з начинкою. Викладаємо в круглу форму.
Накриваємо булочки і залишаємо на 1 годину. Змащуємо збитим яйцем.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.
Подаємо булочки, присипавши їх цукровою пудрою.