Якщо у вас завалялася банка консервів, приготуйте цей смачний рецепт для всієї родини

Найпростіший набір бюджетних продуктів перетворюється на щось ароматне і смачне, оригінальну закуску, яку я ставлю навіть на святковий стіл.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • тунець консервований, 1 банка;
  • яйця, 4 шт;
  • сир, 30 г;
  • зелень, часник сухий, сіль, перець, спеції;
  • манна крупа, 3 ст.л.

Процес приготування

Рибу подрібнюємо виделкою.

Порада: консервовану рибу беріть будь-яку на свій смак.

Яйця збиваємо виделкою або вінчиком, солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком і сухий часник.

Хороший пучок будь-якої зелені подрібнюємо і змішуємо з яйцями.

Додаємо рибу в масу і вимішуємо.

Всипаємо тертий сир і перемішуємо.

Всипаємо манну крупу, перемішуємо.

Ми залишаємо на 10 – 15 хвилин, щоб манна крупа набухла.

Форму застилаємо пергаментом і викладаємо масу.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці, печіть до рум’яності.

Подаю страву гарячим або холодним, порізавши порційними шматочками, полив соусом з часником і зеленню або майонезом, змішаним з гірчицею.

Не вдається скопіювати.