Яку б начинку ви не поклали, вареники завжди будуть пухкими. Це ідеальне тісто!

Домашні пельмені і вареники за смаком істотно відрізняються від продукції з магазинів. Це небо і земля в порівнянні. Порадуйте своїх близьких домашньою їжею. І почніть з домашнього тіста для пельменів і вареників.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Особлива

Складові:

  • 1 стакан мінеральної газованої води
  • яйце – 1 шт
  • сіль – 0, 5 ч.л.
  • цукор – 0, 5 ч.л.
  • олія – 4 столові ложки
  • борошно – 4 склянки (можна і менше)

Спосіб приготування:

У мисці змішайте всі інгредієнти.

Борошно всипати в миску потрібно дуже повільно.

Далі слід замісити м’яке тісто, щоб не прилипало до рук і столу, підсипати борошна.

У вас вийде близько 1 кг тіста. Далі ліпимо вареники або пельмені. Тісто також підходить для чебуреків, але тоді в нього не потрібно додавати яйце.

Ми розкрили для вас рецепт багатофункціонального тіста, з яким впорається навіть господиня-початківець.

Не вдається скопіювати.