Яєчний рулет з сьомгою і сиром “Філадельфія” — нереально смачний рецепт
Скоро свята, а значить пора запасатися рецептами смачних закусок. І в цьому рецепті ми розповімо, як приготувати відмінний рулетик з сьомгою і вершковим сиром. Він красиво виглядає і виходить смачним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- 5 курячих яєць
- 1 столова ложка пшеничного борошна
- 100 грамів твердого сиру
- пучок зелені
- 150 грамів сиру “Філадельфія”
- 200 грамів слабосоленої сьомги
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування:
- У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо борошно і збовтуємо вінчиком.
- Сир натираємо на дрібній тертці і додаємо в масу. Туди ж кладемо подрібнену зелень, сіль і перець за смаком, перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментним папером і виливаємо приготовлену масу, розрівнюємо. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 10 хвилин.
- Рибку нарізаємо невеликими шматочками.
- Дістаємо корж на робочу поверхню і змащуємо сиром і викладаємо рибку, але не доходимо до краю 5-6 см. Звертаємо в рулет і прибираємо в холодильник на 1 годину.
- Через відведений час дістаємо, нарізаємо шматочками, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!