Язик можна проковтнути шоколадно-банановий десерт БЕЗ ВИПІЧКИ!
Сьогодні ми покажемо Вам як приготувати шоколадно-банановий торт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Памушок
Складові :
Для основи:
- Печиво – 100 г
- Масло вершкове – 50 г
Для начинки:
- Банани – 2-3 шт.
- Сметана або натуральний йогурт – 400 мл
- Молоко – 100 мл
- Цукровий пісок – 6 ст. л.
- Какао – 3 ст. л. (Або темний шоколад- 80-100 г)
- Желатин – 10 г
Приготування:
Замочіть желатин в холодній воді і залиште набухати.
Печиво поламайте і подрібніть в блендері до крихти.
Розтопити вершкове масло і змішайте з крихтою.
Викладіть масу в форму і добре примніть. Приберіть в холод до застигання.
У каструльці змішайте молоко, желатин, цукор, какао. Потім нагрійте цю суміш до розчинення желатину.
Кип’ятити не потрібно. Приберіть з плити, додайте йогурт або сметану.
Банани очистіть і поріжте навпіл, потім викладіть на печиво і залийте сумішшю.
Приберіть в холодильник на 3-4 години. Можна подавати, порізавши на порції.
Смачного!