З газком, в міру кислі. Пікантні помідорчики, мов щойно з бочечки. Спробувавши помідори за цим рецептом, інших не шукатимете

З газком, в міру кислі. Пікантні помідорчики, мов щойно з бочечки. Спробувавши помідори за цим рецептом, інших не шукатимете.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

необхідні продукти:

розрахунок продуктів на 1 відро 5 літрів.

  • 2.5 літра води;
  • 50 грам солі;
  • 25 грам цукру;
  • петрушка;
  • парасольки кропу;
  • помідори;
  • листя хрону;
  • 1 перець;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 1 столова ложка гірчиці;

Процес приготування

Помідори відбираємо. Важливо! Потрібно використовувати цілі помідори без тріщин Ретельно промиваємо.

У відро кладемо все необхідне (петрушку, кріп, хрін і зубчики часнику). Туди ж кладемо трохи гострого перцю і викладаємо помідори.

Зверху викладаємо ще трішки петрушки і закриваємо листям хрону.

У холодну кип’ячену водичку додаємо сіль і цукор, перемішуємо. Вливаємо водичку у відро, присипаємо зверху гірчицею і щільно закриваємо кришкою.

Відправляємо в холодне місце кваситиметься. Якщо ви хочете їсти помідори не взимку, то залишаєте їх в теплому місці на 5 днів.

І через відведений час можна пробувати.

Смачного!