З газком, в міру кислі. Пікантні помідорчики, мов щойно з бочечки. Спробувавши помідори за цим рецептом, інших не шукатимете
З газком, в міру кислі. Пікантні помідорчики, мов щойно з бочечки. Спробувавши помідори за цим рецептом, інших не шукатимете.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
необхідні продукти:
розрахунок продуктів на 1 відро 5 літрів.
- 2.5 літра води;
- 50 грам солі;
- 25 грам цукру;
- петрушка;
- парасольки кропу;
- помідори;
- листя хрону;
- 1 перець;
- 5 зубчиків часнику;
- 1 столова ложка гірчиці;
Процес приготування
Помідори відбираємо. Важливо! Потрібно використовувати цілі помідори без тріщин Ретельно промиваємо.
У відро кладемо все необхідне (петрушку, кріп, хрін і зубчики часнику). Туди ж кладемо трохи гострого перцю і викладаємо помідори.
Зверху викладаємо ще трішки петрушки і закриваємо листям хрону.
У холодну кип’ячену водичку додаємо сіль і цукор, перемішуємо. Вливаємо водичку у відро, присипаємо зверху гірчицею і щільно закриваємо кришкою.
Відправляємо в холодне місце кваситиметься. Якщо ви хочете їсти помідори не взимку, то залишаєте їх в теплому місці на 5 днів.
І через відведений час можна пробувати.
Смачного!