З кабачків готую смачну закуску — бомбери. Рецепт дуже простий

Серед великої різноманітності закусок мені найбільше подобається саме ця. Роблю її з кабачків, цибулі, борошна, яєць та інших інгредієнтів. З приправами закуска виходить дуже смачною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гнзідо

Спосіб приготування
Якщо ви зібралися зробити це блюдо за моїм рецептом, то запасіться наступними продуктами:

  • Цукіні. Я беру два кабачка.
  • Одне яйце.
  • Ріпчастою цибулею. Досить буде половини головки.
  • Чорним перцем (однієї дрібкою).
  • Розпушувачем. Можете обмежитися однією чайною ложкою.
  • Пшеничним борошном (дві склянки).
  • Кукурудзяний крохмаль (однієї столової ложки).

Також запасіться олією для смаження, сіллю і зеленими травами. Використовуйте ці інгредієнти за смаком.

Спосіб приготування

Бомбери я роблю так. В першу чергу чищу цукіні. Далі кабачки подрібнюю за допомогою терки. Продукцію пересипаю в миску, в яку потім вбиваю куряче яйце, сіль, додаю вказану кількість ріпчастої цибулі, зелені, перцю, пшеничного борошна, крохмалю і розпушувача. У сковорідку визначаю олію і ставлю на вогонь. Потім в розжарити ємності розкладаю заготівки, які я формую за допомогою великої ложки. Після роблю інтенсивність вогню слабше і обсмажую бомбери до тих пір, поки вони не стануть золотистими.

Коли цей ефект буде досягнутий, страву витягаю зі сковороди і перекладаю на паперові рушники. Коли залишки жиру стекут, закуску можна подавати на стіл.