З продуктів, які є вдома. Готую пишний пиріг до приходу гостей
Пишний, м’який і зовсім не сухий пиріг, який більше схожий на торт з джемом. Готується все просто і швидко, як раз до приходу нежданих гостей.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 3 шт;
- цукор, 50 г;
- олія, 60 мл;
- ванілін за смаком;
- молоко, 250 мл;
- борошно, 350 г;
- розпушувач, 16 г;
- джем або густе варення.
Процес приготування
Яйця збиваємо з цукром і ваніліном до смаку, олією.
Збиваємо масу до однорідності за допомогою вінчика або міксера.
Вливаємо молоко кімнатної температури і перебиваємо масу.
Всипаємо частинами просіяне борошно і розпушувач. Тісто має бути густим, гладким, однорідним, без грудок.
Форму для випікання застилаємо пергаментом і трохи змащуємо олією, викладаємо тісто. Форму струшуємо, щоб випустити бульбашки повітря з тіста.
Зверху викладаємо тонким шаром будь улюблене варення. Ми часто робимо з абрикосовим, виходить просто розкішно.
Випікаємо при 180 градусах около30 хвилин. Готовність перевірте шпажкою.
Остиглий пиріг обсипаємо цукровою пудрою. Якщо у вас є час, просто збиваємо густу сметану з парою ложок цукрової пудри. Ріжемо пиріг на 2 коржі, кожен мажемо кремом, зверху і з боків також. Можна обсипати крихтами. Сметанний крем і абрикосовий крем просто чудово один одного доповнюють і у вас виходить повноцінний торт.