З такою закускою з кабачків та баклажанів, ніяких салатів не треба
На цей раз я приготувала мікс з овочів з додаванням соусу Тонкацу. Якщо любите овочі з кисло-солодким смаком, то повинно сподобатися. Мені подобається їсти в холодному вигляді з гарячою відвареною картоплею. Але це вже справа смаку звичайно, можна хоч на хліб класти, як овочеву ікру.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Кабачки молоді – 300 г
- Баклажани – 400 г
- Болгарський перець – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
ЗАПРАВКА:
- соус Тонкацу – 3 ст.л.,
- соєвий соус – 3 ст.л.,
- лимонний сік – 1 ч.л.,
- соняшникова олія – 2 ст.л.,
- мед – 1 ч.л.
Покроковий процес приготування:
Отже, для початку промила овочі, потім нарізала брусочками кабачки, баклажани і болгарський перець.
У мене був заморожений зелений перець зі свого городу. Краще використовувати яскраво червоний перець, тоді закуска буде виглядати апетитніше.
Цибулю нарізала півкільцями, а моркву натерла на тертці, можна нарізати соломкою.
Обсмажила цибулю і моркву на соняшниковій олії до рум’яності.
Виклала овочі, помішуючи обсмажила близько 20 секунд.
Потім прикрила кришкою, зменшила вогонь на мінімум і тушила близько 20 хвилин.
У миску влила олію, мед, лимонний сік, соус Тонкацу і соєвий соус, перемішала.
Влила соус в овочі, перемішала і прогріла до загустіння, як тільки овочі злегка карамелізувалися, зняла з вогню.
Ось і все, ніяких складнощів в приготуванні немає, а виходить дуже смачно.