З відвареної картоплі і сиру готую вкусняшки для всієї родини. Рецепт дуже простий

З відвареної картоплі і сиру я готую вкусняшки, яку обожнює вся моя сім’я. Рецепт страви неймовірно простий. Головна перевага страви полягає в тому, що в його склад входять доступні компоненти, які завжди під рукою. Ділюся рецептом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Склад і процес приготування

Для страви потрібно:

  • Кілограм картоплі.
  • Чорний мелений перець.
  • Сіль.
  • Приблизно 150 г подрібненого твердого сиру.
  • Сухарі панірувальні в такій же кількості.
  • Два яйця.
  • Рафінована соняшникова олія.

Картопля очищаю, ділю на скибочки. Розміщую в посудину з водою. Відварюю картоплю до готовності.

Дістаю з води, подрібнюю до утворення пюре. Посипаю перцем, сіллю, остуджують.

Потім треба взяти дві столові ложки картопляного пюре. Зробити з нього корж овальної форми.

Її начиняю подрібненим сиром. Щільно скріплюю краю вироби. Покриваю картопляні крокети збитими яйцями. Обвалюють у сухарях. Процедуру повторюю доти, поки продукти не закінчаться. Страву готую на розігрітій сковорідці з соняшниковою олією.

Крокети треба рівномірно обсмажити з двох сторін до появи рум’яної скоринки.

Потім перекладаю вироби на паперові серветки, щоб видалити надлишок олії. Страву подаю до столу в теплому вигляді, з улюбленим соусом.

Не вдається скопіювати.