По цьому рецепту капусту Ви ще не готували. Дуже смачно
Капустяні рулетики виходять смачними і ніжними які відмінно підійдуть на будь-який святковий стіл.
Складові маринаду:
- Вода питна – 1000 мл;
- Сіль кухонна – 2 стол. ложки;
- Цукор – 100 г;
- Олія рафінована – 100 мл;
- Оцет столовий – 75 мл;
- Лавровий лист – три штуки;
- Перець чорний – 6 горошин.
Інгредієнти для рулетиків:
- Капуста – один качан;
- Морквина;
- Перець чорний молотий;
- Часник.
Як приготувати рулети з капусти
У капусти зріжте верхню частину качана. Потім розділіть залишок на листя. Занурте їх в кип’яток на кілька хвилин. Це потрібно зробити для того, щоб вони добре скручувалися в рулетики.
Потовщення на листках потрібно зрізати, а потім розділити їх на дві або чотири частини в залежності від розміру.
Натріть моркву і змішайте з вичавленим часником.
На кожен лист покладіть начинку і загорніть рулети.
Складіть рулети в ємність, де будете маринувати їх.
Приготуйте маринад. У воду насипте цукор, сіль і закип’ятіть. Проваріть розсіл після закипання 7 хвилин. Після влийте олію, покладіть перець, лавровий лист і в кінці додайте оцет.
Залийте киплячим маринадом рулети. Зверху покладіть тягар і нехай так стоять 24 години при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!