За цим рецептом оладки виходять дуже смачні

Оладки за цим рецептом розхапують гарячими, не дають охолонути! З варенням – смакота!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • борошно – 3 склянки;
  • кисломолочний продукт – 500 мл;
  • яйця – 2 штуки;
  • цукор – 1-2 ст.л;
  • сода – 0,5 ч.л;
  • сіль щіпка;
  • масло для смаження.

Приготування

Збиваємо кисломолочний продукт з яйцями, сіллю, цукром. Додаємо борошно з содою і добре розмішуємо.

Виходить густувате тісто, яке мляво сповзає з ложки. Ставимо каструлю з тістом в миску з гарячою водою на 20 хвилин.

Тісто більше не перемішуємо!

Смажимо оладки на розігрітій сковороді з маслом з двох сторін на вогні трохи менше сильного.

Смачного!