За цим рецептом оладки виходять дуже смачні
Оладки за цим рецептом розхапують гарячими, не дають охолонути! З варенням – смакота!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- борошно – 3 склянки;
- кисломолочний продукт – 500 мл;
- яйця – 2 штуки;
- цукор – 1-2 ст.л;
- сода – 0,5 ч.л;
- сіль щіпка;
- масло для смаження.
Приготування
Збиваємо кисломолочний продукт з яйцями, сіллю, цукром. Додаємо борошно з содою і добре розмішуємо.
Виходить густувате тісто, яке мляво сповзає з ложки. Ставимо каструлю з тістом в миску з гарячою водою на 20 хвилин.
Тісто більше не перемішуємо!
Смажимо оладки на розігрітій сковороді з маслом з двох сторін на вогні трохи менше сильного.
Смачного!