За порадою подруги приготувала простий салат з буряка “Віолетта”. Всім гостям сподобався
Одного разу у мене вдома намічалося святкування з нагоди мого дня народження. Як завжди, за кілька днів до призначеної події я почала планувати меню святкового обіду. Кілька видів закусок, пара салатів, гаряче і тд. І вдалося мені в ці дні поговорити з однією своєю подругою, якій я розповіла про свої страждання, пов’язані з приготуванням величезної кількості страв. Вона мені порадила приготувати салат з красивою назвою “Віолетта”.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
На наступний день я розставила на столі всі святкові страви і на краю стола поставила салат “Віолетту”. Від неї не залишилося і сліду буквально за 10 хвилин, а гості стали вимагати добавку. Тепер я всім розповідаю про цей рецепт і дуже його рекомендую.
Отже, що ж нам знадобиться?
- Варений буряк – 3 невеликі шт
- Мариновані огірки – 250 г
- Зелений горошок – 100 г
- Твердий тертий сир – 150 г (можна використовувати плавлений, якщо хочете більш ніжний смак)
- Часник – 1-2 зубчики за смаком
- Майонез
Це інгредієнти на одну невелику салатницю, раджу вам відразу все помножити на 3 і робити велику порцію.
Буряк і огірки нарізаємо кубиками, змішуємо з тертим сиром і горошком. У майонез видавлюємо часник і заправляємо ним салат.
От і все. Шалено смачна страва готова. Обов’язково спробуйте приготувати.