За святковим столом тільки про цей салат і говорили. Щось новеньке!
Неймовірно ніжний і простий салат, з ним справиться будь-яка господиня! Цей салатик з фаршированими яйцями виглядає дуже ніжним і багатим, хоча насправді він не дорогий і легкий в приготуванні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- Куряче філе — 300 грамів.
- Морква — 2 шт.
- Яйце куряче — 6 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Картопля — 4 шт.
- Майонез — 1 ч. ложка.
- Сіль — за смаком.
- Перець чорний мелений — за смаком.
- Сир голландський — за смаком.
Приготування:
- Спочатку нам потрібно відварити моркву, яйця, картоплю та м’ясо.
- Беремо картоплю та моркву і натираємо ці інгредієнті на великій тертці.
- М’ясо можна розірвати на невеличкі кусочки руками, або ж нарізати.
- Салат потрібно збирати шарами. Варто пам’ятати, що кожен шар потрібно змащувати майонезом.
- Для того, щоб смак салату був гоструватий, цибулю нарізаємо кільцями та маринуємо будь-яким зручним для вас способом.
- Першим шаром викладаємо — м’ясо, додаємо спеції. Другий шар — картопля. Третім шаром буде — морква. Четвертий шар — маринована цибуля.
- Розрізаємо яйця на дві частини та виймаємо акуратно жовток.
- Жовтки потрібно змішати разом з майонезом та додати спеції.
- Починаємо фарширувати розрізані половинки білка жовтком і викладаємо їх одразу на салат.
- Натираємо голландський сир та посипаємо ним салат. Тепер можна подавати його на стіл!
- Якщо маєте бажання, то можна в жовток додавати мілко нарізаний кріп та часник.
А ви пробували готувати такий салат?